Raonić: Odnio sam aparat kako bih dokazao da 'guta' novac, a ne povećava kredit

Raonić je rekao da je vratio mašinu vlasniku nakon što je utvrdio da se u njoj nalazi više novca nego što to pokazuje vlasnikov listing
148 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2012. 12:50h

Budvanin Siniša Raonić (22) odnio je u noći između ponedjeljka i utorka aparat za elektronsku dopunu telefonskih računa iz centra Budve, tvrdeći da je to uradio kako bi dokazao da mašina guta novac, a ne povećava kredit.

Raonić je rekao “Vijestima” da je vratio mašinu vlasniku nakon što je utvrdio da se u njoj nalazi više novca nego što to pokazuje vlasnikov listing aparata, koji je postavljen kod trafike u Ulici 22. novembra, naspram TQ Plaze.

“Nekoliko puta mi se dešavalo da ubacim novac, a da ga aparat samo proguta, a moj račun je ostajao isti. Jedno veče sam htio da dopunim račun djevojci i isto se to dogodilo.

Prvo sam ubacio dva eura, a potom i šest, međutim, samo dva eura mi je stanje na računu uvećano”, pričao je Raonić.

"Prvo sam ubacio dva eura, a potom i šest, međutim, samo dva eura mi je stanje na računu uvećano”, kazao je Raonić

On je dodao da je oko tri sata poslije ponoći odlučio da se razračuna sa vlasnikom aparata.

“Odlučio sam da odvalim aparat, što sam i učinio i pozvao sam taksi. Ubacio sam aparat u taksi i odnio ga kući, gdje sam obio bravu na njemu i izvadio 164 eura, koje sam stavio u plastičnu kesu”, tvrdi Raonić.

On tvrdi da je u trafici kod koje se nalazio aparat ostavio svoja lična dokumenta i kontakt kako bi vlasnik mogao da ga pronađe.

“Zvao me je vlasnik da mi prijeti kako će me prijaviti policiji. Kazao mi je da sam počinio krivično djelo krađa i da očekuje da mu vratim i pare i aparat”, priča Raonić.

Mijović ga je pred trafikom čekao u utorak u toku dana, tvrdi Raonić. “Došao sam do prodavnice i vratio aparat vlasniku, ali ne i novac."

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: