Čila ne odgovara opisu ubice Slavoljuba Šćekića

Tužiteljka Stojanka Radović smatra da je svjedok te noći bio uplašen zbog čega nije mogao da dobro procijeni osobu koju je vidio
85 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2012. 15:24h

Slavko Radović,komšija ubijenog inspektora Slavoljuba Šćekića, svjedočio je danas pred Višim sudom.

U noći ubistva, Radović je vidio ubicu. Po opisu, ta osoba je visoka i krupne građe.

Radović među optuženima nije prepoznao takvu osobu, na što je reagovalo Tužilaštvo.

Tužiteljka Stojanka Radović smatra da je svjedok te noći bio uplašen zbog čega nije mogao da dobro procijeni osobu koju je vidio. Njen stav je podržala i sestra ubijenog inpektora Slavica Šćekić, dok su advokatima odbarne riječi Radovića išle u korist.

"Sasvim je jasno da Milan Šćekić Čila nema apsolutno nikakve veze sa izvršenjem ovog krivičnog djela", kazao je advokat odbrane

"Sasvim je jasno da Milan Šćekić Čila nema apsolutno nikakve veze sa izvršenjem ovog krivičnog djela. Ni po jednom kriterijumu koji bi se mogao podvesti pod stas osobe o kojoj se radi on ne odgovara, nego je drastično dijametralan od onoga što je svjedok danas iznio", kazao je za TV Vijesti advokat odbrane Dragoslav Ognjanović.

Poslije saslušanja svjedoka čitali su se nalazi, mišljena i zapisnici.

Nastavak 19. aprila

Odbrana je tražila da sud ponovo pozove vještaka za telekomunikacije kako bi se izjasnio, tvrde advokati, o nekim novim činjenicama do kojih su došli.

"Mislim da format listinga ne može biti korišten kao dokaz. Ostaje nejasno kako takav format listinga može da se pojavi u spisima pred sudom", kazao je Ognjanović.

Suđenje će biti nastavljeno idućeg četvrtka za kada je planirano da se odgleda video snimak sa hotela Splendid, ali i snimak saslušanja nekada zaštićenog svjedoka Zorana Vlaovića, koji je nedostupan sudu.

Galerija

Bonus video: