Policija u Risnu zaplijenila 847 grama marihuane

M.I. je krećući se pješke iz pravca Risna prema Perastu, na jednom proširenju naspram skretanja za manastir Banju, odložio iza kante za smeće, veću pvc kesu
192 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2012. 13:28h

Policija je u Risnu uhapsila M.I. (33) iz Kotora, zbog postojanja osnova sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Postupajući po anonimnoj prijavi građana, policija je 9. aprila u večernjim časovima, primjetila M.I. koji je krećući se pješke iz pravca Risna prema Perastu, na jednom proširenju naspram skretanja za manastir Banju, odložio iza kante za smeće, veću pvc kesu, a zatim ušao u putničko vozilo "VW", kotorskih registarskih oznaka, koje je bilo parkirano na pomenutom proširenju, i u kojem se na mjestu vozača nalazilo drugo lice. Odmah nakon toga, policija je pristupila pomenutom vozilu, radi vršenja kontrole. Policija je izuzela kesu koju je M.I. kako se sumnja, sakrio na pomenutoj lokaciji, i u njoj pronašla dva pvc pakovanja, koja su ukupno sadržala oko 847 grama materije za koju se sumnja, da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Od M.I. su prikupljena obavještenja na okolnosti događaja, a protiv njega je podnijeta krivična prijava.

Galerija

Bonus video: