Bijelo Polje: Pritvor napadačima na djevojku i mladića

Tužilac je obavezan da u roku 48 časova istražnom sudiji dostavi naredbu o sprovođenju istrage u suprotnom će osumnjičeni biti pušteni na slobodu
477 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2012. 09:26h

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vidomir Bošković, postupajući po predlogu višeg državnog tužioca juče je odredio pritvor do 30 dana Bjelopoljcu Radu Vukotiću (30) osumnjičenom za „teško ubistvo u pokušaju“ i njegovom sugrađaninu Mirku Rovčaninu (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „nasilničko ponašanje“.

Tužilac je obavezan da u roku 48 časova istražnom sudiji dostavi naredbu o sprovođenju istrage u suprotnom će osumnjičeni biti pušteni na slobodu.

Vukotić se sumnjiči da je 06. aprila oko 23 časa u Ulici Voja Lješnjaka u bjelopoljskom naselju Pruška nakon verbalne prepirke sa Brankom Šćekićem (22) akademcem policije, udario ga više puta oštrim predmetom po glavi, kao i njegovu prijateljicu Milenu Gudović (20) koju je i Rovčanin više puta udario otvorenom šakom po glavi.

Navodi se, da su se nakon toga napadači udaljili u nepoznatom pravcu ali, policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u medicinskim ustanovama i zadržani su na liječenje na hiruškom odjeljenju bjelopoljske bolnice.

Bonus video: