Policija oduzela pištolje u Baru i Nikšiću

Službenici Područne jedinice Nikšić će podnijeti krivičnu prijavu protiv S. B. (43) iz Podgorice i protiv N.L. (19) iz Bara
0 komentar(a)
pištolj policija Bar, Foto: Upravapolicije.com
pištolj policija Bar, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 10.04.2012. 09:00h

Službenici Područne jedinice Nikšić će podnijeti krivičnu prijavu protiv S. B. (43) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je ulici Sarajevski put u Nikšiću, prekjuče prilikom kontrole putničkog vozila „audi“, američkih registarskih oznaka, kojim je upravljala S. V. iz Herceg Novog, u kojem se na mjestu suvozača nalazio S. B., pregledom pronašla ispod mjesta suvozača, pištolj „CZ“ M-70, kalibra 7,65 mm, sa dva okvira i 6 metaka istog kalibra.

Tom prilikom S. B. je izjavio da je pištolj vlasništvo firme, čiji je izvršni direktor. Od njega je, uz potvrdu, oduzet pronađeni pištolj.

Istoga dana policija u Baru je oduzela oružje od N. L. (19) iz Bara, protiv kojeg će u narednom periodu biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom kontrole kod njega je pronađen i oduzet pištolj „CZ M-57“, kalibra 7,62 mm, sa sedam metaka. O oba događaja obaviješteni su nadležni tužioci.

Bonus video: