Policajac nakon udesa iz službenog pištolja pucao na lisicu

Kako saznaju "Vijesti", Jevrić je prvo drsko odbio pomoć prolaznika, koji je prišao da mu pomogne, a onda je iz službenog oružja u mraku ispalio nekoliko metaka
117 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.04.2012. 08:23h

Službenik Posebne jedinice policije Jovica Jevrić prije nekoliko dana nervozno je reagovao nakon što je doživio udes privatnim automobilom, pa je prvo drsko odbio pomoć prolaznika, a onda i pucao iz službenog pištolja!

Neobično pražnjenje negativne energije dogodilo se 29. marta oko 20. 45 časova kod Mareze, u blizini restorana "XL" u Podgorici, kada je Jevrić upravljajući svojim "pasatom" sletio s puta u jarak. Tokom prevrtanja, Jevrić na sreću nije povrijeđen, ali nervozan zbog peha, reagovao je krajnje neubičajeno.

Iako to za sada nije navedeno u zvaničnoj prijavi policije, koja je obavila uviđaj na mjestu nezgode, službenik Posebne jedinice je te noći, sasvim izvjesno, pucao iz službenog pištolja.

Kako saznaju "Vijesti", Jevrić je prvo drsko odbio pomoć prolaznika, koji je prišao da mu pomogne, a onda je iz službenog oružja u mraku ispalio nekoliko metaka. Navodno, on je pucao iz pištolja na lisicu koja mu je prepriječila put, a zbog koje je izbjegavajući je i sletio u jarak pored ceste.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: