Kolakoviću druga dupla kruna sa ACH volejom

Podgorički stručnjak je sa ACH stigao i do šampionske titule, osme uzastopne, devete ukupno u istoriji kluba.
0 komentar(a)
ACH volej, Foto: Bobo
ACH volej, Foto: Bobo
Ažurirano: 07.04.2012. 11:30h

Bivši trener Budućnosti, proslavljeni crnogorski stručnjak Igor Kolaković osvojio je i drugu duplu krunu u Sloveniji sa ACH volejom – nakon trofeja u Kupu, u januaru (sedmog ukupno, šestog uzastopnog na klub), podgorički stručnjak je sa ACH stigao i do šampionske titule, osme uzastopne, devete ukupno u istoriji kluba.

ACH volej je u finalu plej-ofa sa 3:0 u pobjedama bio bolji od Klacita iz Kamnika, u posljednjem meču u dvorani “Tivoli” u Ljubljani, sa 3:1 (24:26, 29:27, 25:23, 25:22). ACH je u prvom meču slavio 3:1, a u drugom 3:0…

Pored Kolakovića, trofejnog selektora Srbije, duploj kruni se radovao i njegov pomoćnik Dragan Kobiljski, bivši srednji bloker Budućnosti, iz šampionske sezone 2001/2002.

Nakon što nije prošao u drugu fazu Lige šampiona, Kolaković je ove sezone sa ACH volejom stigao i do polufinala CEV kupa, gdje je zaustavljen od poljske Rešovije u kojoj igra crnogorski reprezentativac Marko Bojić. Slovenci su u oba polufinalna duela, zbog povrede, bili lišeni usluga korektora i najboljeg igrača Alena Šketa.

Bonus video: