Uhapšena i peta grupa provalnika u Baru. Očekuje se još hapšenja

Policijski službenici poseban izvještaj su podnijeli protiv Vasa Janičića (25), Vladimira Zindovića (29) i maloljetnog N.T. (16) iz Bara
206 pregleda 0 komentar(a)
Ukradene stvari Bar, Foto: Uprava policije
Ukradene stvari Bar, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 06.04.2012. 19:43h

Policajci iz Bara stali su na kraj i petoj grupi provalnika i kradljivaca tehničkih uređaja u tom gradu u nepunih mjesec dana.

Službenici PJ Bar kao dopunu krivičnih prijava protiv tri lica, zbog sumnje da su počinila ukupno osam krivičnih djela, uglavnom iz oblasti imovinskih delikata.

Policijski službenici poseban izvještaj su podnijeli protiv Vasa Janičića (25), Vladimira Zindovića (29) i maloljetnog N.T. (16) iz Bara.

Osumnjičenom Janičiću se stavlja na teret šest krivičnih djela teška krađa. Janičić je, kako se sumnja, od početka februara do početka marta provaljivao u kuće građana i otuđio ukupno sedam LCD televizora, DVD plejer, motornu testeru i ronilačku opremu. Policijski službenici su pronašli jedan dio ukradenih stvari, dok za ostalima tragaju.

Zindović se tereti da je, 3. aprila počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policijski službenici su, tragajući za V.J, u kući V.Z. pronašli i oduzeli karabin „Springfield“ za koji nije posjedovao odobrenje za držanje. Policija sumnja da je N.T, 12. februara provalio u kuću jedne građanke u naselju Šušanj.

Kada se aktivirao alarmni sistem, N.T. je, sumnja se pobjegao, čime mu se na teret stavlja krivično djelo teška krađa u pokušaj.

U naredna nekoliko dana očekuju se i hapšenje šeste grupe provalnika na teritoriji tog grada, kazali su “Vijestima” iz policije.

Bonus video: