Teško nasilje: Tukle djevojku i rukama i nogama

Žrtva je više sati bila na pregledima i snimanjima, a ljekari su konstatovali da nema teže povrede, pa je puštena kući
509 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2012. 22:15h

Nova surova priča o ženskom nasilju stiže iz Podgorice gdje su dvije djevojke, ranije poznate po nasilju, napale i istukle maloljetnu Nikšićanku.

Teško nasilje dogodilo se u utorak oko 15.30 časova u Ulici kralja Nikole u Podgorici, u blizini Ekonomske škole, kada su maloljetna J. L. (17) i godinu starija Milica Asanović fizički nasrnule na A. D. (17) iz Nikšića.

Maloljetna J. L. je bila akter i tuče sa početka novembra prošle godine

Poslije napada, djevojke su pobjegle, dok su prolaznici pridigli povrijeđenu Nikšićanku i odvezli je u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici. Žrtva je više sati bila na pregledima i snimanjima, a ljekari su konstatovali da nema teže povrede, pa je puštena kući.

Za vrijeme intervencije ljekara u KC-u, policija je tragala i uhapsila osumnjičene J. L. i Asanovićevu i protiv njih su nakon zadržavanja podnijete krivične prijave.

U bandi sa sestrom

Osumnjičena J. L. je uz krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja predata istražnom sudiji za maloljetnike Osnovnog suda u Podgorici, dok je Asanović predata osnovnom državnom tužiocu u Podgorici.

Maloljetna J. L. je bila akter i tuče sa početka novembra prošle godine kada je sa starijom sestrom Ninom Lačević (22), Bojanom Barjaktarović (24) i Ivom Globarević (18) u ulazu zgrade pretukla Podgoričanku A. K. (21).

Ženska banda, kako su tada mediji nazvali grupu djevojaka, odvukla je A. K. do ulaza stambene zgrade kod “Kotona”, a potom je maloljetna J. L. dva puta udarila mobilnim telefonom u glavu. Poslije toga J. L. su se u napadu pridružile Barjaktarević, Lačević i Globarević koje su joj zadale više udaraca rukama i nogama u glavu i tijelo.

Tada je protiv maloljetnice i još tri djevojke podnijeta krivična prijava za nasilničko ponašanje, ali nije bilo sudskog epiloga.

Galerija

Bonus video: