Najnovija Bondova djevojka je zanosna Grkinja

Još jedna novina je da će u "Skyfallu" Bond piti Heineken, a ne martini, koji je inače piće slavnog agenta već 50 godina
104 pregleda 0 komentar(a)
Tonii Sotiropoulou, Foto: Moviecultists.com
Tonii Sotiropoulou, Foto: Moviecultists.com
Ažurirano: 06.04.2012. 12:10h

Bondova djevojka, status i uloga koju žele mnoge glumice širom svijeta, pripala je grčkoj ljepotici Tonii Sotiropoulou, koja će se pojaviti u novom filmu o agentu Džejmsu Bondu, "Skyfall".

Režiser Sem Mendez je izabrao Grkinju za djevojku Daniela Krejga u posljednjem filmu o tajnom agentu, što automatski znači lansiranje mlade glumice u sam glumački vrh."Dragi prijatelji, želim i zvanično da objavim da sam dobila ulogu u najnovijem filmu o Džejmsu Bondu. Idem u Tursku na snimanje. Hvala vam svima za ljubav i podršku! Ovo je zvanično najsrećniji dan u mom životu", objavila je Tonia na svom Fejsbuk profilu, prenosi Dejli mejl.Tonia je za grčke medije rekla da je veoma srećna i zahvalna, da se naporan rad isplatio, kao i da sve duguje podršci porodice i prijatelja.Mlada glumica putuje za Istanbul kako bi snimala uvodne scene filma, gdje će se njen lik, prema nekim spekulacijama fanova, prvi put sresti sa Bondom.

Još jedna novina je da će u "Skyfallu" Bond piti Heineken, a ne martini, koji je inače piće slavnog agenta već 50 godina.

Bonus video: