Danijel Krejg će biti Bond dok ga ne otjeraju

Između filma "Zrno utehe" i novog filma prošlo je četiri godine zbog finansijskih problema kompanije MGM, ali Krejg tvrdi da je mnogo posla urađeno iza kamera
69 pregleda 0 komentar(a)
Danijel Krejg, Foto: Fanpop.com
Danijel Krejg, Foto: Fanpop.com
Ažurirano: 05.04.2012. 16:51h

Glumac Danijel Krejg, zvijezda filmova o Džejmsu Bondu, izjavio je da će glumiti čuvenog britanskog špijuna dokle god bude mogao.

Krejg, koji će u filmu "Skyfall" treći put igrati agenta 007, rekao je BBC-ju da će "nastaviti sve dok mu ne budu rekli da prekine".

On je priznao da postoje velika očekivanja da najnoviji film bude uspješan i kruna obilježavanja pola vijeka Bondove franšize kasnije ove godine.

Krejg je rekao da su on i tim "pripremili dobru predstavu" i da, iako želi da ostavi svoj trag u filmovima o Džejmsu Bondu, nema iluzija da će jednog dana morati da napusti ulogu britanskog tajnog agenta.

"Znam da će doći neko poslije mene, i nadam se, neko poslije njega i da će filmovi i dalje biti snimani", rekao je on.

Između filma "Zrno utehe" i novog filma prošlo je četiri godine zbog finansijskih problema kompanije MGM, ali Krejg tvrdi da je mnogo posla urađeno iza kamera.

"Nismo se odmarali na lovorikama. Razmatrali smo šta ćemo sa ovim filmom", rekao je on.

Krejg tvrdi da će novi Bond biti drugačiji od prethodnih, ali da će i dalje biti "odličan film o Bondu".

U filmu "Skyfall" u režiji oskarovca Sema Mendesa glume i Havijer Bardem, Albert Fini, Ralf Fajns, a Džudi Denč vraća se kao M. Premijera je zakazana za 26. oktobar.

Nedavno je ljubitelje tajnog agenta iznenadila vijest da će on svoj čuveni martini zamijeniti - pivom "hajneken". Promjena je rezultat partnerstva između holandske kompanije i 007 franšize.

Ovo nije prvi put da Bond reklamira piće. Šon Koneri je u filmu "Dr. No" otkrio da je njegovo omiljeno piće "don perinjon" iz 1953. Pri tom, Konerijev Bond je pio sve, od "henesija", preko vodke "stoličnaja", pa sve do ruma "maunt gej".

Bonus video: