Surove stvari koje žene rade muškarcima

Ukoliko je pravična, ona će ostaviti momka ako osjeti da im ne ide zajedno. Međutim, ukoliko je surova, držaće ga na kratkom lancu dok ne naiđe bolja prilika. To je odlika žena koje mrze da budu same.
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2012. 11:22h

Fox News je napravio listu deset najokrutnijih stvari koje žena može uraditi muškarcu i ozbiljno povrijediti njegova osjećanja, integritet i narušiti samopouzdanje.

Ne javljaju se na telefon

Dok se muškarci osećaju pobjedonosno ukoliko ih djevojka pozove, žene su sklone da daju lažne brojeve telefona ili se ne javljaju na telefon kada on zove.

Koriste muškarce da im plate piće

Neke žene izlaze planirajući da ništa ne potroše na piće. Umjesto toga, one zavode muškarce i piju do mile volje na njihov račun. One najokrutnije će malo flertovati, popiti piće i okrenuti leđa.

Čuvaju ih kao rezervu

Ukoliko je pravična, ona će ostaviti momka ako osjeti da im ne ide zajedno. Međutim, ukoliko je surova, držaće ga na kratkom lancu dok ne naiđe bolja prilika. To je odlika žena koje mrze da budu same.

Manipulišu emocijama

Muškarci uglavnom ne vole da vide žene kako plaču, a neke od njih će iskoristiti baš tu situaciju kako bi suzama dobila ono što želi.

Fizički ih zlostavljaju

One naprosto misle da muškarce to ne boli jer su “jači” pol.

Javno ih kritikuju

Surove žene u društvu kritikuju i ponižavaju svoje muškarce kako bi se one osjećale bolje.

Ne kažu da su zauzete

Veoma iritantna osobina je da dok flertuju sa muškarcem ne stavljaju mu do znanja da već imaju partnera.

Uskraćuju seks

Za većinu muškaraca seks je veoma važan kao potreba, pa tako uskraćivati mu ga kako bi dobile ono što žele i kaznile ga je, u najmanju ruku, nehumano (čak i ako ima efekta).

Stavljaju na testove

Žene koje vas zovu da budete sa nima dok ste vi u izlasku sa prijateljima koji ste dugo planirali. Ona za to nema neki određen razlog, nego samo, eto, hoće da vas vidi. I neće zazirati da kaže „Ako me voliš (ili ako ti je stalo), doći ćeš”. E, to je okrutno.

Flertuju samo da bi izazvale ljubomoru

Možda se osjeća podcijenjenom ili ste imali žestoku svađu, a možda samo uživa da muči svog muškarca. Takve žene su nezrele i manipulativne.

Bonus video: