Adam Sendler odnio sve nagrade za najgore filmove

"Džek i Džil”, za koji glasači vjeruju da je ili rimejk ili krađa “Glen or Glenda” Eda Vuda, proglašen je najgorim rimejkom, krađom ili nastavkom
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.04.2012. 18:39h

Američki glumac Adam Sandler i ekipa njegovog najnovijeg filma “Džek i Džil” ostvarili su novi rekord u istoriji Zlatnih malina, ceremonije koja parodira Oskare i nagrađuje najgore u filmu - on je odnio nagrade u svim kategorijama i osvojio 10 priznanja.

Osim priznanja za najgori film, Sandlerova dvostruka uloga porodičnog čovjeka i njegove dosadne sestre bliznakinje donijela mu je nagradu za najgoreg glumca i najgoru glumicu u glavnoj ulozi.

“Nije glumio trojke, ali dobio bi još nagrada da jeste”, rekao je osnivač Malina, Džon Vilson.

Sa kolegama iz ekipe, Sandler je podijelio nagrade za najgoru postavku, najgori filmski par – kako sa Al Paćinom, tako i Kejti Holms – i najgori scenario, čiji je koautor.

Paćino je osvojio nagradu za najgoru sporednu mušku ulogu igrajući sebe, a Sandlerov prijatelj Dejvid Spejd za najgoru sporednu glumicu, igrajući tranvestita.

“Džek i Džil” je jedini film u 32 godine postojanja Zlatne maline da osvoji sve nagrade.

Sandlerova prošlogodišnja uloga u “Moja nazovi žena” nije zaboravljena i on je na sinoćnoj ceremoniji proglašen najgorim glumcem u oba filma. Najgorim režiserom proglašen je Denis Dugan za ista dva filma.

“Džek i Džil”, za koji glasači vjeruju da je ili rimejk ili krađa “Glen or Glenda” Eda Vuda, proglašen je najgorim rimejkom, krađom ili nastavkom.

Bonus video: