„Koka-kola” ostala bez trista hiljada eura

Iz podgoričke policije saopšteno je da niko iz “Coca-Cola Hellenic Crna Gora” nije preduzimao ništa povodom pomenutog događaja
112 pregleda 0 komentar(a)
Koka Kola, Skladište, Foto: Vesko Belojević
Koka Kola, Skladište, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 01.04.2012. 08:32h

U kompaniji “Coca-Cola Hellenic Crna Gora” biće sprovedena istraga zbog navodnog gubitka novca koji je nastao zbog nelegalnih radnji jedne ili više osoba iz Sektora za finansije - saznaju “Vijesti”.

Prema nezvaničnim informacijama cifra za koju je oštećena poznata kompanija iznosi više od trista hiljada eura.

Predrag Milinčić, vršilac dužnosti direktora prodaje u kompaniji “Coca-Cola Hellenic Crna Gora”, kazao je “Vijestima” da je slučaj predat državnim organima.

"U ovom trenutku ne možemo da komentarišemo slučaj jer ne želimo da na bilo koji način utičemo na sam tok istrage", kazao je Milinčić. On nije želio da precizira za koliko novca je oštećena firma i ko su zaposleni koji su obuhvaćeni istragom.

Iz podgoričke policije saopšteno je da niko iz “Coca-Cola Hellenic Crna Gora” nije preduzimao ništa povodom pomenutog događaja.

"Kod nas još nije stigla prijava, moguće je da se ona sada nalazi u tužilaštvu", kazali su “Vijestima” iz policije. Ni u tužilaštvu juče nijesu mogli da potvrde da li su već primili prijavu.

"Nemam saznanja da li je nama takva prijava podnijeta, a ukoliko jeste, cijenićemo navode iz krivične prijave", kazala je sinoć “Vijestima” Đurđina Ivanović, specijalna državna tužiteljka za borbu protiv organizovanog kriminala.

Bonus video: