Lejla Hot: Najviše trošim na čizme

S obzirom na to da je priroda posla takva, da je šminka skoro uvijek neophodna, trudim se da je privatno izbjegavam koliko god mogu, kako bi lice moglo da mi odmori.
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2012. 10:36h

Tri kozmetička preparata koja se uvijek nalaze u Vašem neseseru su...?

Šminka je ono što je neizostavno u mom neseseru: puder, maskara i sjaj za usta. Ali, u zavisnosti od prilike, on umije da bude i pet puta teži.

Koliko se šminkate privatno?

S obzirom na to da je priroda posla takva, da je šminka skoro uvijek neophodna, trudim se da je privatno izbjegavam koliko god mogu, kako bi lice moglo da mi odmori, a i kada je koristim gledam da bude što lakša, to su dnevni puderi, maskara i malo sjaja.

Da li za njegu tijela pravite domaće maske ili se prije opredjeljujete za kupovne preparate?

Preferiram kupovne preparate, ali moja mama sprema domaće maske za lice i kosu, pa mi se često desi da probam i nešto od toga.

Za koji kozmetički preparat ne žalite da izdvojite novac, bez obzira na to koliko košta?

Ne žalim da izdvajam novac nikada kada su u pitanju stvari koje volim i koje mi prijaju. Kvalitetna šminka definitivno je nešto na šta mnogo novca trošim.

Vaš omiljeni parfem?

Ima ih više. Ali, kada je ovo doba godine, najviše koristim Moschino ''Love''.

Vaša omiljena dnevna odjevna kombinacija?

Farmerke, suknjica ili šorts, čizmice, košuljica i kožna jakna.

Večernja?

Ukoliko se ne radi o elegantnoj varijanti, prilično je slična dnevnoj, ukoliko se radi, onda volim da nosim haljinice iznad koljena i neizostavne štikle.

Najbolje se osjećate u...?

Kada ja nosim garderobu, ne ona mene, a to zavisi od raspoloženja. To je nekad trenerka, a i scenska garderoba. Dobro se osjećam u svemu onome što negdje oslikava mene i moju ličnost.

Najbolji način za održavanje vitke linije?

Da slušamo svoj organizam i ne idemo iz krajnosti u krajnost. Organizam uvijek traži onoliko koliko mu treba i ono šta mu treba, problem je što mi uglavnom pretjerujemo.

Omiljeni modni detalj?

Prstenje. Najrazličitije moguće. Rijetko mi se desi situacija da zaboravim da ga stavim, a onda se osjećam kao da mi fali deo tijela.

Najbolji savjet za naše čitateljke kada je riječ o njezi?

Njegujte i volite svoje tijelo, tako da vam to predstavlja uživanje, a ne opterećenje.

Koja je najveća suma koju ste izdvojili tokom šopinga?

Ne bih znala tačno da odgovorim na ovo pitanje, ali ono što mi se često dešava jeste da mjesecima ništa ne kupim, pa onda potrošim veliki deo zarađenog novca na garderobu.

Najskuplji odjevni predmet u vašem plakaru je … i koštao je...?

Ne robujem cijenama i modnim markama, pa tako i ne pamtim te stvari. Kupujem ono što mi se svidi bez obzira na to da li je cijena 5, 50 ili 250 eura, naravno u skladu sa trenutnim mogućnostima. Mnogo volim da nosim čizme, koje god da je godišnje doba, pa mi se čini da nekako i najviše novca trošim na njih.

Lejla Hot je prije nekoliko dana objavila album prvijenac pod nazivom "Hot mi je prezime" u izdanju City records-a. Promocija albuma biće u aprilu, kaže Hot za “Vijesti”.

Bonus video: