Podgoričanin nepoznatoj djevojci u kafiću slomio nos

Arfan Višnjić je oko 02.00 časa u kafiću "Green Garden" u ulici Stanka Dragojevića u Podgorici, nakon prepirke, šakom udario M.Č
65 pregleda 0 komentar(a)
Ulica Stanka Dragojevića, Foto: Vesko Belojević
Ulica Stanka Dragojevića, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 31.03.2012. 08:52h

Policajci iz Podgorice juče su podnijeli izvještaj protiv Arfana Višnića (23) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda, na štetu M. Č. (25) iz glavnog grada.

Službenici ekspoziture za dežurstvo PJ Podgorica primili su u noći između četvrtka i petka u 2.30 časova poslije ponoći, da se u Urgentnom centru nalazi djevojka kod koje su konstatovana teška tjelesna povreda.

“Kod M.Č. su konstatovane teške tjelesne povrede, u vidu loma nosne kosti sa dislokacijom”, pisalo je u jučerašnjem saopštenju Uprave policije.

Službenici policije su postupajući po prijavi preduzeli mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog događaja.

“Policija je došla do sumnje, da je u ugostiteljskom objektu „Green Garden“, u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici, došlo do prepirke između gostiju pomenutog ugostiteljskog objekta A.V. i M.Č., nakon čega je, kako se sumnja, A.V. fizički napao M.Č.

Tom prilikom joj je zadao udarac zatvorenom šakom u predjelu lica, kojom prilikom je oštećena M.Č., sumnja se, zadobila povredu u vidu loma nosne kosti sa dislokacijom”, navedeno je u saopštenju.

Nakon što je pregledana u Kliničkom centru M.Č. je puštena na kućno liječenje.

Od Višnjića je policija prikupila obavještenja na okolnosti događaja.

Kako saznaju “Vijesti” mladić je u policiji priznao krivicu za napad na djevojku. M. Č. i Arfan Višnić se nijesu poznavali od ranije, tako da je u prijavi u prvom momentu pisalo da je napad počinio nepoznati mladić. Kasnije je utvrđeno da su Višnić i M.Č. navodno, sjedjeli za različitim stolovima u diskoteci “Green Garden”.

U jednom trenutku mladić je djevojci poslao piće za sto, međutim ona nije obraćala pažnju na taj čin. Nakon nekog vremena otišla je za drugi sto, kod njenih poznanika. Navodno, je to bio “okidač” da Višnjić napadne M.Č. i nanese joj teške povrede nosne kosti.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo. Policija je Višnića juče nakon hapšenja, uz izvještaj, predala Zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Podgorici, na dalju nadležnost.

Bonus video: