Tijelo Duške Mašković pronađeno kod Junion bridža

“Obdukcijom koja je izvršena u Kliničkom centru ustanovljeno je da na njenom tijelu nije bilo tragova nasilja”
196 pregleda 0 komentar(a)
Morača utopljenik, Foto: Luka Zeković
Morača utopljenik, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.03.2012. 15:42h

Tijelo Duške Mašković (19), djevojke koja je nestala prije dvadesetak dana u Zagoriču, pronađeno je oko 10 časova kod mosta Junion briž u Podgorici.

Tijelo djevojke iz rijeke Morače izvukli su vatrogasci, nakon čega je policija izvršila uviđaj.

Devetnaestogodišnju djevojku kako saznaju “Vijesti” prepoznali su članovi njene porodice.

“Obdukcijom koja je izvršena u Kliničkom centru ustanovljeno je da na njenom tijelu nije bilo tragova nasilja”, kazao je njen stric Ranko Mašković. Pretpostavlja se da je djevojka izvršila samoubistvo.

Viđena sat vremena nakon nestanka

Mašković je nestala 11. marta u nedjelju veče oko 20 časova.

Njen stric Ranko kazao je ranije "Vijestima" da je Duška, navodno, skoro sat vremena nakon nestanka viđena kod marketa "Albona" u Zagoriču.

“Nakon što je vidjela sliku u medijima da je Duška nestala, zvala nas je jedna žena koja živi u Zagoriču i kazala je da ju je primijetila oko 9 časova kod prodavnice "Albona" u tom naselju, otprilike kilometar od njenog stana”, rekao je ranije “Vijestima” Mašković. Žena koja ju je navodno vidjela tada nije bila u potpunosti sigurna da je to bila ona. Porodica i prijatelji su Dušku Mašković danima tražili, kako u Podgorici tako i u selu njenog oca Ljuta.

Duškina majka Nataša Mašković prijavila je policiji njen nestanak dva dana kasnije jer je čekala da vidi da nije slučajno otišla kod neke od drugarica. Njena kćerka je nestala kada je izašla ispred zgrade u Piperskoj ulici 370 A, u Zagoriču. U trenutku nestanka na sebi je imala Crnu jaknu, farmerke i bijele patike.

Bonus video: