Policija uhapsila osumnjičene za tuču u Spužu

Uhapšeni su B.Z. iz Podgorice i M.M. iz Danilovgrada, zbog sumnje da su 14. oktobra 2011. bez povoda, fizički nasrnuli na M.J. i J.R.
68 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shutterstock
hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.03.2012. 11:49h

Danilovgradska policija uhapsila je B.Z. iz Podgorice i M.M. iz Danilovgrada, zbog sumnje da su 14. oktobra 2011. dok su se nalazili u lokalu "Lipa" u Spužu, sa drugim nepoznatim licima, bez povoda, fizički nasrnuli na M.J. i J.R..

Kako je saopšteno iz Uprave policije, oni su oštećenima zadali više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave i tijela i, tom prilikom, nanoseći J.R. lakše tjelesne povede u vidu hematoma i podliva u predjelu glave, dok su M.J., takođe nanijeli lakše tjelesne povrede u vidu frakture jagodične kosti, a zatim se udaljili u nepoznatom pravcu.

"U toku preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, policijski službenici su u sadejstvu sa službenicima kriminalističke policije Ispostave Danilovgrad, 28. marta u prisustvu oštećenih lica, izvršili radnju prepoznavanja, nakon čega su oštećena lica identifikovala osumnjičene B.Z. i M.M., kao lica koja su im nanijela povrede", navodi se u saopštenju.

Bonus video: