Izvanrednost je ono što spaja različitosti

Božo Vrećo i Tijana Todorović u novom izdanju Star magazina - put do uspjeha popločan je raznim preprekama
0 komentar(a)
Bojana Mišković, Foto: Nebojša Perković
Bojana Mišković, Foto: Nebojša Perković
Ažurirano: 18.05.2018. 11:58h

U sedmoj epizodi Star Magazina možete pogledati intervju sa Vrećom Božom. Sa njim smo razgovarali dan nakon koncerta koji je održao u Kic-u ”Budo Tomović”. Kroz razgovor dotakli smo se njegovog novog albuma koji izlazi naredne godine, saradnje sa Markom Louisem, kao i kako balansira to što je ujedno i muškarac i žana. Razgovarali smo i o bivšim ljubavima, šta za njega znači religija, ljubavi kao vječite inspiracije i o ratnim godinama koje je preživio u Foči.

Kolega iz Beograda Aleksandar Đuričić razgovarao je sa košarkašicom Natašom Kovačević čiji entuzijazam i posvećenos onome što voli može poslužiti kao inspiracija svima. Uprkos amputiranoj nozi, Nataša se i dalje bavi košarkom i to vrlo uspješno. Takođe, iz Beograda nam stiže i priča o vrlo talentovanom i uspješnom reperu Milošu Stojanoviću poznatiji kao Smoke Mardeljano, kao i o direktoru izdavačke kuće Booka Ivanu Bevcu.

Mlada dizajnerka iz Podgorice Tijana Todorović otkriva nam kako se osjećala nakon što je sa kolekcijom 1701 učestvovala na Londonskoj nedjelji mode početkom ove godine. Tu je i producent i DJ Luka Leković poznatiji kao Mr Lekka koji otvara prvu noć City Groove festivala.

Iz kuhinje Škotskog paba McCloud stiže predlog za ukusan ručak, dok nam Sombersby predstavlja lagani, osvježavajući koktel. Radmila Đurović i salon Fleur de Lys predstavljaju bob frizuru i pastelne tonove boje kose.

Novu epizodu Star magazina pogledajte u ponedeljak od 21h, na Televiziji Vijesti

Bonus video: