U Tivtu ispred kuće Jovice Štileta zapaljen "ford fiesta"

„Nikome ništa ne dugujem i sa nikim nisam u zavadi. Očekujem da policija riješi ovaj napad", kazao je Štilet
360 pregleda 0 komentar(a)
Zapaljeno auto, Ford Fiesta, Foto: Siniša Luković
Zapaljeno auto, Ford Fiesta, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 26.03.2012. 09:18h

Nepoznati počinilac ili počinioci su oko 2 sata ujutro, zapalili automobil „ford fiesta 1.4 TDCI“ (BD AG 867), parkiran u dvorištu kuće Tivćanina Jovice Štileta na Župi.

"Oko 2 sata ujutro probudio me sin rekavši mi da nešto gori pred kućom. Odmah sam izašao i počeo sam gasiti požar na automobilu koji je istovremeno gorio na dva mjesta – na prednjem i zadnjem dijelu.

Pozvali smo i vatrogasce koji su stigni nakon nekoliko minuta i ugasili vatru, ali je automobil potpuno uništen", kazao je tim povodom „Vijestima“ Štilet dodajući da je srećna okolnost u svemu bila činjenica da je automobil preksinoć kada se vratio kući, parkirao malo dalje, a ne ispod nadstrešnice uz sam zid kuće kako je to obično radio, jer da je to učinio posljedice požara bi sigurno bile mnogo veće i teže.

Inače, izgorjeli automobil pripada budvanskoj firmi d.o.o. „Euro star“, a Štilet ga je koristio već neko vrijeme. On je dodao da ne zna ko bi mogao stajati iza ovog napada, kakva se ne pamti da se u poslovično mirnom Tivtu, desio u posljednjih desetak godina.

„Nikome ništa ne dugujem i sa nikim nisam u zavadi. Očekujem da policija riješi ovaj napad", kazao je Štilet.

Uvidjaj na licu mjesta je obavila ekipa Kriminalističke policije Tivat i sudski vještaci za požare i eksplozije koji su izuzeli sve relevantne tragove.

Bonus video: