Policija od trojice Bjelopoljaca zaplijenila 2 kg skanka

Iz Uprave policije je saopšteno da je "utvrđeno da su M.B. (23), A.B. (21) i N.B. (25) 24. marta doputovali iz Bijelog Polja u Podgoricu sa namjerom da kupe skank"
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2012. 12:58h

Podgorička policija spriječila je krijumčarenje dva kilograma droge skank i uhapsila M.B. (23), A.B. (21) i N.B. (25), iz Bijelog Polja, protiv kojih he podnijela krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, njihovi službenici su u mjestu Smokovac, zaustavili vozilo "fiat punto", bjelopoljskih tablica, kojim je upravljao N.B., dok se na mjestu suvozača nalazio M.B., a na zadnjem sjedištu A.B.

"Prilikom kontrole u vozilu, u dijelu ispod sjedišta vozača i suvozača, pronađena su četiri veća ručno izrađena paketa od PVC materijala u kojima se nalazila opojna droga skank u količini od dva kilograma. Nakon otkrivanja narkotika dalje aktivnosti su preuzeli službenici Grupe za borbu protiv droge i krijumčarenja", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je utvrđeno da su M.B. A.B. i N.B. 24. marta doputovali iz Bijelog Polja u Podgoricu sa namjerom da izvrše kupovinu skanka.

"Po izvršenoj kupovini opojne droge osumnjičeni su je sakrili u putničko motorno vozilo ispod sjedišta vozača i suvozača, nakon čega su se uputili van Podgorice sa namjerom da otputuju za Bijelo Polje. Postoji opravdani osnov sumnje da su M.B. A.B. i N.B. izvršili kupovinu opojne droge skank sa namjerom da je prokijumčare do Bijelog Polja, i istu dalje stave u promet na tom području putem tzv. "ulične" prodaje", navodi se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: