Pronađite vremena za seks i ljubav

Najbolji način da se seks i ljubav vrate u vaš život, je da kreirate uzbudljivu atmosferu kojoj ni sami nećete moći da odolite.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.03.2012. 13:35h

Nemate vremena za seks i ljubav? To je loš izgovor. Ako skratite "uradi" listu, još jednom razmislite o svojim prioritetima i otvoreno razgovarate sa partnerom, imaćete vremena za sve.

Napravite raspored

Jedan od najboljih načina da nađete vreme za seks jeste da ga obavezno uvrstite u svoj prebukirani raspored. Zvuči neromantično, ali djeluje. Odredite vrijeme za razmjenu nježnosti sa partnerom i ne dozvolite da bilo šta poremeti slatku "obavezu". Ne možete uvijek biti spontani, zato nema ništa loše u planiranju intimnih trenutaka, savjetuje sajt She knows.

Neka partner nasluti šta ga očekuje

Najbolji način da se seks i ljubav vrate u vaš život, je da kreirate uzbudljivu atmosferu kojoj ni sami nećete moći da odolite. Prisjetite se partnerovih želja, pošaljite mu tokom dana sms poruku ili imejl sa naznakama o tome šta ga očekuje uveče. Ne morate biti nepristojni, budite maštoviti ili romantični. A kada se nešto obeća, to mora i da se uradi.

Uzmite stvar u svoje ruke

Ne čekajte da partner pokrene zavođenje. Mnogi ljudi čekaju da druga strana inicira seks, a kada se to desi shvate da je vrijeme za zabavu i opuštanje prošlo.

Zato, uzmite stvar u svoje ruke kako ne biste protraćili slobodno vrijeme, ali i da biste ostvarili ono što priželjkujete. Šapnite partneru šta želite i krenite u vrelu akciju

I peglanje veša može biti romantično

Posvetite se jedno drugom kada god imate vremena: između dva poslovna sastanka ručajte zajedno. Napravite pauzu dok obavljate kućne poslove i popijte zajedno kafu pričajući o ljepšim i romantičnijim stavrima nego što su peglanje veša, brisanje prašine... Idite zajedno u nabavku hrane i ostalih kućnih potrepština.

Trudite se da, koliko god je to moguće, u obične, svakodnevne obaveze, unesete dozu romantike, ali i da jasno odredite šta su prioriteti. Važno je da se automobili odveze kod majstora, ali dok čekate da se popravka završi idite sa partnerom na ručak u obližnji restoran, na primjer. Ako za to nemate novca, sjedite na klupu u parku i uživajte u suncu i vašoj ljubavi...

Bonus video: