Na repertoaru Cineplexx-a od četvrtka pet novih filmova

„Ghost Rider 2: Duh osvete“ je nastavak filma o kultnom superheroju iz stripa...
64 pregleda 0 komentar(a)
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Cineplexx, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.03.2012. 21:09h

U Cineplexx-u, u podgoričkom tržnom centru Delta City, od četvrtka možete pogledati pet novih filmova.

Ghost Rider 2: Duh osvete“ je nastavak filma o kultnom superheroju iz stripa. Džoni Blejz (Nikolas Kejdž) kao Ghost Rider se ponovo bori protiv đavola.

U filmu„Mirror“, rimejku filma o Snežani i sedam patuljaka, zla kraljica preuzima kontrolu nad kraljevstvom, a protjerana princeza će potražiti pomoć sedmorice snalažljivih buntovnika, kako bi povratila ono što joj po rođenju pripada.

„Best egzotik Merigold hotel“ (Best Exotic Marigold Hotel) donosi priču o britanskim penzionerima koji putuju u Indiju da bi uživali u svježe renoviranom hotelu. Privučeni reklamama za Merigold hotel i opčinjeni vizijom lagodnog života, po dolasku zatiču samo sjenku nekadašnjeg hotela.

„Crna Zorica“ (Loveless Zoritsa) je mračna komedija sa avanturističkim elementima, u režiji Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus, koja je snimana tokom 2010. godine u Beogradu i u selima između Avale i Kosmaja. Radnja filma smještena je u savremenu Istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u praznovjerja i predrasude. Zorica (Ljuma Penov) je djevojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u rijeci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljutiti seljani su joj zbog toga nadjenuli nadimak „poljubac smrti“. Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne vjeruje u „bapske priče“ i vještičarenje, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo djevojka željna ljubavi.

Animirani film „Ronal Varvarin“ 3D (Ronal barbaren 3D) donosi priču o Ronalu Varvarinu koja je komična 3D avantura i parodija na stereotipe o mišićavim Varvarima, mačevima i čarolijama. Zaboravite na Konana, jedini Varvarin o kome se ove jeseni priča je njegov danski rođak Ronal!

Više detalja na sajtu Cineplexx-a.

Bonus video: