Policija zaplijenila 100 grama skanka

Saopšteno da je presiječen lanac ulične prodaje skanka i da su uhapšeni M.M. (25) i N.K. (25) iz Podgorice
203 pregleda 0 komentar(a)
Skank, Foto: Uprava policije
Skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 21.03.2012. 16:12h

Bjelopoljska i podgorička policija u koordiniranim akcijama, u saradnji sa nadležnim Tužilaštvom, presjekli su lanac ulične prodaje skanka uhapsili M.M. (25) i N.K. (25) iz Podgorice i zaplijenili oko 100 grama droge skank.

"Službenici bjelopoljekse policije su, preduzimajući planske aktivnosti na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju krivičnih djela iz oblasti zloupotreba opojnih droga, 20. marta oko 23 časa, na Željezničkoj stanici u Bijelom Polju kontrolisali N.K. Kod njega su tom prilikom pronašli i oduzeli oko četiri grama skanka, za koji se posumnjalo da je bio namijenjen stavljanju u promet. Kriminalsitička obrada uputila je na sumnju da je N.K. pomenutu količinu skanka kupio od M.M", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je podgorička policija izvršili pretres stana M.M. u naselju Blok V u Podgorici, gdje je pronađeno i oduzeto oko 100 grama skanka, za koji se sumnja da je bio namijenjen prodaji na teritoriji Crne Gore.

"Osumnjičeni M.M. i N.K. će, uz krivičnu prijavu, biti predati nadležnom Višem državnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Bonus video: