Bar: Uhapšeni mladići osumnjičeni za više razbojništava

E.M. i A.Š. su saslušani u svojstvu osumnjičenih, dok se za A.T. i J.S. intenzivno traga
0 komentar(a)
bar, Foto: Anto Baković
bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 21.03.2012. 15:38h

Službenici policije Područne jedinice Bar su u saradnji sa službenicima Ispostave policije Ulcinj podnijeli krivične prijave protiv E.M. (17), A.Š. (17), A.T. (20), svi iz Bara, kao i protiv J.S. sa Kosova, zbog osnovane sumnje, da su počinili više krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da su ove osobe, po prethodno sačinjenom planu, 23.jula 2011. godine izvršila krivično djelo razbojništvo u naselju Polje-Bar na štetu T.K.

Oni su, kako se sumnja, oko dva sata ujutru provalili u stambeni objekat i uz prijetnju oduzeli manju količinu novca, nakon čega su oštećenu vezali za stolicu pomoću selotejp trake i izvršili premetačinu.

E.M. i A.T. su, kako se sumnja, u noći između 16. i 17.juna 2011.godine u naselju Čeluga izvršili krivično djelo teška krađa na štetu R.P. Oni su izvršili provalu u stambeni objekat i tom prilikom otuđili 450 eura, 500 američkih dolara i 350 švajcarskih franaka.

E.M. je, kako se sumnja, 8.septembra 2011. godine oko 22 časa izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju na štetu A.S. u naselju Polja-Bar. E.M. je izvršio provalu u stambeni objekat gdje nailaskom na A.S. istoj prislanjao pištolj na glavu tražeći novac, nakon čega joj je zadao udarce pištoljem po glavi.

E.M. je počinio i dva krivična djela teška krađa i teška krađa u pokušaju. Tokom februara 2012. godine na štetu S.Š. kada je izvršio provalu u stambeni objekat oštećenog a tokom marta 2012.godine na štetu K.C. kojom prilikom je otuđio 3.600 eura, pištolj CZ M57 7,62 mm, gasni pištolj ,,Ekol’’ i jedan lap-top računar.

E.M. i A.Š. su saslušani u svojstvu osumnjičenih, dok se za A.T. i J.S. intenzivno traga.

Bonus video: