Udarali ga pištoljem

Mišo Vešović i Danilo Vukićević pretukli Danila Mandića

Vešović i Vukićević u Zagoriču su vozilom prepriječili put Mandiću, izvukli ga iz vozila i pištoljima udarali po glavi
829 pregleda 0 komentar(a)
Zagorič, napad Mandić, Foto: Luka Zeković
Zagorič, napad Mandić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.03.2012. 15:40h

Zagoričani Mišo Vešović (27) i Danilo Vukićević (24) u ponedjeljak oko 11 časova presreli su Danila Mandića (22) u Slavonskoj ulici u Zagoriču i nanijeli mu teške tjelesne povrede.

Danilo Mandić je prevezen u Klinički cenar gdje se oporavlja na Klinici za neurohirurgiju.

"Pacijenta je primio na bolničko liječenje na Kliniku za neurohirurgiju KCCG, neurohirurg dr Vojislav Bogosavljević. Kod pacijenta je dijagnostikovan prelom kostiju svoda lobanje i za sada je van životne opasnosti", kazao je "Vijestima" dr Novak Lakićević, direktor Klinike za neurohirurgiju.

Službenici Područne jedinice Podgorica – Filijale za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici priveli su uz krivičnu prijavu oko 13 časova Vešovića i Vukićevića zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

"Vešović i Vukićević su kako sumnjaju iz policije oko 11 časova, na raskrsnici ulica Ludovika Kube i Slavonske u Podgorici, vozilom "BMW" onemogućili kretanje vozilu "Daewoo tico", kojim je upravljao Danilo Mandić. Njih dvojica su potom, kako se sumnja, Mandića izvukli iz vozila, a zatim ga pištoljima udarali po glavi", navedeno je u saopštenju Uprave policije.

Preporučujemo za Vas