Nikšićanin osumnjičen za proizvodnju i prodaju opojnih droga

Policija je sva pronađena pakovanja i predmete poslala na vještačenje u Forenzički centar
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2012. 13:42h

Službenici Uprave policije iz Područne jedinice Budva su 17. marta uhapsili i podnijeli krivičnu prijavu protiv M.E. (31) iz Nikšića, sa boravištem u Budvi, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i od njega oduzeli oko 20,8 grama opojne droge heroin i oko 1 kilogram i 84 grama opojne droge skank.Policija je izvršila pretres stana koji M.E. koristi u Budvi i tom prilikom zatekla M.E. u prodaji opojne droge drugoj osobi, koja je u momentu dolaska policije, odbacila zamotuljak, koji je sadržao oko 2 grama materije, za koju se sumnja, da je heroin.Pretresom pomenutog stana, policija je pronašla jedno veće PVC pakovanje sa, kako se sumnja, heroinom i 29 manjih PVC pakovanja tzv. „kvotera“ spremnih za prodaju.

Pronađena pakovanja su ukupno sadržala oko 20,8 grama heroina.

Pretresom je pronađeno i jedno veće PVC pakovanje koje je sadržalo oko 1 kilogram skanka, kao i 6 manjih pakovanja, takođe namjenjenih prodaji, koja su sadržala oko 84 grama materije, za koju se, takođe sumnja, da je opojna droga skank.

Daljim pretresom je pronađena digitalna vaga, kao i predmeti koji služe za tzv. „kvotiranje“ opojnih droga.

Policija je sva pronađena pakovanja i predmete poslala na vještačenje u Forenzički centar.Istoga dana, M.E. je uz krivičnu prijavu predat zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici.

Galerija

Bonus video: