Nastavlja se potraga za Podgoričankom Duškom Mašković

Mašković je nestala 11. marta u nedjelju veče oko 20 časova. Njen stric je kazao da je Duška, navodno, skoro sat vremena nakon nestanka viđena kod marketa “Albona” u Zagoriču
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2012. 09:23h

Ni nedjelju dana od nestanka Podgoričanke Duške Mašković (19) još se ne zna ništa o tome gdje se ona nalazi.

Mašković je nestala 11. marta u nedjelju veče oko 20 časova. Njen stric Ranko Mašković kazao je sinoć “Vijestima” da je Duška, navodno, skoro sat vremena nakon nestanka viđena kod marketa “Albona” u Zagoriču.

"Nakon što je vidjela sliku u medijima da je Duška nestala, zvala nas je jedna žena koja živi u Zagoriču i kazala je da ju je primijetila oko 9 časova kod prodavnice “Albona” u tom naselju, otprilike kilometar od njenog stana. Žena nije bila sto posto sigurna da je to bila ona, jer Duška ima sestru blizankinju koja joj je fizički slična, tako da nije isključeno da je vidjela njenu sestru", rekao je Mašković. On je dodao da je Dušku tražio i u njenom rodnom selu Ljuta.

"Obišao sam grob njenog oca i porodičnu kuću u rodnom selu Ljuta, ali nijesam zatekao nikakve tragove da je možda tamo provela ove dane od kad je nestala", istakao je Mašković, koji je Dušku tražio i u gradu bez uspjeha. On je dodao da su i juče porodica i rođaci tražili Dušku.

"Danas smo pretražili teren od Smokovca do pomoćnog stadiona “Koma” i od novog mosta u Zagoriču pa do Skalina", rekao je juče Mašković, koji je dodao da ga iz policije nijesu obavijestili da li ima napretka u istrazi.

Duškina majka Nataša Mašković prijavila je policiji njen nestanak dva dana kasnije jer je čekala da vidi da nije slučajno otišla kod neke od drugarica. Njena kćerka je nestala kada je izašla ispred zgrade u Piperskoj ulici 370 A, u Zagoriču. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu jaknu, farmerke i bijele patike.

Policija je, čim je prijavljen nestanak, pokrenula potragu za djevojkom. Istraga je u toku, tako da iz policije “Vijestima” nijesu željeli da saopšte detalje.

Porodica Mašković moli građane koji imaju bilo kakvu informaciju da jave najbližoj policijskoj stanici, ili na telefone 069227003, 067374402 i 069976093.

Bonus video: