Policija već pet dana traga za Cetinjaninom Milom Beladom

Šta je razlog skrivanja Belade i dalje je misterija, s obzirom da Milačić nije dao puno informacija o njihovom sukobu
424 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje, Foto: Savo Prelević
Cetinje, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.03.2012. 12:50h

Već pet dana nema ni traga od Cetinjanina Mila Belade (35) koji je povrijeđen u tuči sa Dejanom Milačićem (33) 12. marta oko 11 časova u Njegoševoj ulici u Cetinju.

Cetinjska policija već danima neuspješno traži Beladu kojeg je zatekla krvavog nakon tuče sa Milačićem, i koga je uputila u bolnicu kako bi sanirao povrede. Tom prilikom dogodila se nesvakidašnja situacija- Belada se u bolnici nije pojavljivao, a ni u kući u Ulici 13. novembra u kojoj živi sa ocem i majkom. Belada nije lociran ni u Budvi gdje ima brata. Policija je tražila, kako pretpostavljaju, oštećenog u tuči i u njegovom selu Štitarima, ali nijesu ga pronašli ni na toj lokaciji.

Šta je razlog skrivanja Belade i dalje je misterija, s obzirom da Milačić koji je uhapšen nakon tuče nije dao puno informacija o njegovom sukobu sa Beladom. On nije želio da kaže policiji zbog čega je došlo do svađe između njih.

Milačić je prilikom bjekstva odbacio pištolj iz kojeg je ispalio hitac, koji srećom nije nikoga pogodio.

Sudija za istragu odredio je Milačiću osmodnevni pritvor koji ističe u četvrtak 22. marta.

Šta je razlog skrivanja Belade i dalje je misterija, s obzirom da Milačić nije dao puno informacija o njihovom sukobu

"Policija je podnijela krivičnu prijavu za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija protiv Dejana Milačića koji je nastanjen u Beogradu a porijeklom je sa Cetinja. U cilju istrage više detalja o ovom slučaju ne bih mogao da dam", kazao je na dan tuče u kojoj je povrijeđen Belada “Vijestima” Duško Milanović zamjenik osnovnog državnog tužioca.

Prema informacijama koje su "Vijesti" ranije dobile, Belada i Milačić se znaju odranije i bili su drugovi. Izvori "Vijesti" su tvrdili da su do prije mjesec dana često viđani zajedno u gradu. Zašto su se dva momka potukla, sve dok se Belada ne pojavi, vjerovatno će biti zagonetka.

Bonus video: