Uspješan nastup Božovića i Radonjća

Božović je u kategoriji do 75 kilograma pobijedio Mađara Ferenca Toroka, dok je Radonjić do 91 kilogram bio bolji od Deleka Šabolta
0 komentar(a)
Marko Radonjić, Foto: Boris Pejović
Marko Radonjić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.03.2012. 18:04h

Crnogorski bokseri Marko Božović i Marko Radonjić, kao članovi subotičkog Spartaka, ostvarili su pobjede u regionalnoj bokserskoj ligi, koja okuplja klubove iz Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunije i Srbije.

Spartak je danas pred svojim navijačima, na startu regionalnog takmičenja, pobijedio prošlogodišnjeg vicešampiona, mađarski Debrecin.

Božović je u kategoriji do 75 kilograma pobijedio Mađara Ferenca Toroka, dok je Radonjić do 91 kilogram bio bolji od Deleka Šabolta.

Crnogorski selektor Dragan Đuričković kazao je da su se oba crnogorska borca predstavila u najboljem svjetlu.

„Posebno se istakao Božović, koji je odradio možda i najbolji meč u karijeri. Pobijedio je odličnog borca i ostvario treću pobjedu od četiri meča koliko je imao u martu. Radonjić je zabilježio četvrti triijumf od pet mečeva u posljednjih 20 dana”, rekao je Đuričković agenciji MINA.

On je naglasio da je boravak u Subotici iskoristio da razgovara sa čelnicima regionalnog takmičenjima i mogućnostima da Crna Gora uskoro dobije svog predstavnika.

Bonus video: