Četvoro povrijeđenih u sudaru kamiona i audija

Prema riječima načelnika hiruškog odjeljenja dr Duška Miladinovića nijesu u životnoj opasnosti
87 pregleda 0 komentar(a)
udes Zaton audi, Foto: Beća Čoković
udes Zaton audi, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 17.03.2012. 14:36h

Beranac Miloš Bubanja (45), vozač audija (BA AD 974) i njegovi saputnici sugrađanin Miličko Jevrić (57) te Miroslav Mitrović (34) i Mirko Ćulafić(60) iz Andrijevice povrijeđeni su u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 13 časova u mjestu Zaton na magistralnom putu Ribarevine –Berane.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u urgentnom bloku bjelopoljske Opšte bolnice i prema riječima načelnika hiruškog odjeljenja dr Duška Miladinovića nijesu u životnoj opasnosti.

"Prema prvim pokazateljima ne radi se o teškim povredama, ali Bubanja i Ćulafić su radi svake predostrožnosti, da ne bi došlo do eventualnih komplikacija, zadržani dok su Jevrić i Mitrović nakon ukazane pomoći upućeni na kućni tretman", saopštio je "Vijestima" Miladinović.

Kako saznajemo do udesa je došlo u momentu dok se Bubanja kretao u pravcu Berana i u pokušaju da zaobiđje parkirani automobil na putu sudario sa kamionom „volvo“ (03-512-CG) natovarenim rudom, kojim je iz suprotnog pravca upravljao Ahmet Agović (47) iz Rožaja.

Uslijed silnog udara audi je sa velikom materijalnom štetom završio u obližnjem dvorištu.

Dok je trajao uviđaj koji su po odobrenju zamjenice Osnovnog državnog tužioca Smiljane Perović obavili službenici bjelopoljske saobraćajne policije Veselin Bošković i Vlatko Jelić, saobraćaj je gotovo sat bio u prekidu u oba pravca.

Bonus video: