Samo za najsmjelije - snoubord takmičenje na Vučju

Očekuje se učešće takmičara iz okruženja, a dolazak su najavili i neki od pobjednika na državnom prvenstvu Srbije - saopštili su organizatori
189 pregleda 0 komentar(a)
snoubording, Foto: Durmitor.wordpress.com
snoubording, Foto: Durmitor.wordpress.com
Ažurirano: 15.03.2012. 18:08h

Ski-centar „Vučje”, koji se nalazi na dvadesetak kilometara od Nikšića, ovog vikenda organizuje snoubord takmičenje u disciplinama big air i Snowboard cross.

"Posjetioci koji dođu imaće priliku da uživaju u najatraktivnijim snoubord disciplinama i upoznaju ekstemnu dimenziju ovog sporta. Oni koji dođu i vide šta sve naši takmičari znaju i umiju shvatiće zbog čega je ovo ‘ekstremni’ vikend na Vučju", saopštili su iz ski-centra.

Snoubord kros je olimpijska disciplina koja okuplja najsmjelije bordere koji će voziti na specijalno pripremljenoj stazi sa preprekama, dok je big air jedna od najatraktivnijih disciplina a takmičari će skakati na posebno pripremljenoj skakaonici i u letu dužine između 10-15 metara izvodiće trikove.

Takmičenje je otvorenog formata, a organizator je za pobjednike obezbijedio vrijedne nagrade.

Nakon takmičenja za učesnike i posjetioce biće organizovana zabava

"Očekuje se učešće takmičara iz okruženja, a svoj dolazak su najavili i neki od pobjednika u ovim disciplinama na nedavno održanom državnom prvenstvu Srbije", saopštili su organizatori.

Nakon takmičenja za učesnike i posjetioce biće organizovana zabava, a planiran je i gost iznenađenja.

Bonus video: