Zaplijenjeno 2kg heroina, uhapšena jedna osoba

Policija je izvršila pretres stana, koji koristi M.H., u podgoričkom naselju Konik i tom prilikom pronašla 10 pvc pakovanja
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2012. 16:51h

Podgorička policija uhapsila je M.H. (23), rođenog u Bijelom Polju, nastanjenog u Podgorici i oduzela od njega oko dva kilograma heroina, kao i oružje u ilegalnom posjedu.

Na osnovu saznanja policija je raspolagala informacijama da se M.H. bavi nabavkom i preprodajim heroina.

"M.H. je kontrolisan i kod njega pronađen i oduzet jedan manji pvc zamotuljak, koji je sadržao oko dva grama haroina, namijenjenog za dalju prodaju“, saopštila je Uprava policije.

Policija je, postupajući po naredbi Sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres stana, koji koristi M.H., u podgoričkom naselju Konik i tom prilikom pronašla 10 pvc pakovanja, u kojima se nalazilo oko dva kilograma heroina.

Prilikom pretresa stana pronađeno je više vaga za mjerenje, predmeti, za koje se sumnja, da služe za pakovanje droga i pištolj marke „Zastava“, za koji M.H. nije posjedovao oružni list za držanje.

"Ukupna količina pronađene materija za koju se sumnja da je heroin, oružje i ostali predmeti oduzeti su i biće poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgrad“, navodi policija.

Osumnjičeni M.H. će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, biti predat Višem državnom tužiocu u Podgorici.

Galerija

Bonus video: