Savo Kuzman sumnja da su auta namjerno zapaljena

Vatrogasci su došli brzo ali požar se već razbuktao. Sagorjeli su "krajsler", "mercedes" i džip "hjundaji"", priča Kuzman
503 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2012. 10:08h

Rano jutros oko 3.30 časova u Brezoviku kod Nikšića, čak tri automobila u vlasništvu Sava Kuzmana (37) sagorjela su na parkingu ispred zgrade u kojoj živi.

Kuzman kaže da je došao kući oko 2 sata iza ponoći i pošao da spava, nakon čega ga probudila, supruga i kazala mu da gore auta.

"Ja nijesam ništa čuo ali komšije su čule da je tu bilo kao neke eksplozije.. Da li su to bili neki kokteli, ne znam stavrno. Vatrogasci su došli brzo ali požar se već razbuktao. Sagorjeli su "krajsler", "mercedes" i džip "hjundaji"", priča Kuzman dok pokazuje na sagorjele olupine.

Dok istraga ne utvrdi uzrok požara Kuzman, kako kaže, ne bi želio da donosi prerano zaključke, ali sumnja da je požar podmetnut jer su počinioci omanuli u pokušaju da zapale i "audi 3" njegovog rođenog brata Milutin (25 ) koji živi u istoj zgradi.

Audi je od zapaljnih auta bio udaljen nekoliko metara.

"Burazerovo auto bilo je poliveno benzinom spolja i iznutra pošto je bilo otključano, tako da 99 odsto sumnjam da je to namjerno odrađeno", kazao je Kuzman dodajući da ne može da pretpostavi ko bi izašto to uradio, jer sličnih incidenata ranije nije imao. On procjenjuje da mu je počinjena šteta u iznosu od oko 13.000 eura.

Kuzman se inače bavi ugostitteljstvom i vlasnik je "Irskog paba" u centru Nikšića.

Iz nikšićke policije Vijestima su kazali da je istraga u toku.

Galerija

Bonus video: