M.V. (19) poveo maloljetnice na plažu i napio ih

Prema informacijama koje smo dobili maloljetnice su učenice Doma učenika u Baru, a M.V. je na plaži u Baru organizovao žurku kako bi proslavio rođendan
145 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2012. 20:16h

Policajci iz Bara podnijeli su prekršajnu prijavu protiv M.V. (19) iz Podgorice, sa boravkom u Baru, zbog osnovane sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru, omogućavanje konzumiranja alkohola maloljetnom licu.

“Dežurna služba PJ Bar je 13. marta u 19 časova, obavijestila kolege iz PJ Bar da raspolaže informacijom da se u prostorijama Hitne medicinske pomoći u Baru nalazi maloljetno lice u alkoholisanom stanju”, navode u saopštenju Uprave policije.

Policijski službenici su otišli na lice mjesta i nakon ukazane medicinske pomoći, u prostorije PJ Bar doveli su M.V., kao i maloljetne djevojčice V.S. (15) iz Bara i S.G. (17) iz Nikšića, sa boravkom u Baru.

Policajci su u prisustvu službenika Centra za socijalni rad u Baru, od djevojčica V.S. i S.G. uzeli izjave u svojstvu građana, i izvršili alkotestiranje.

“Kod maloljetne V.S. konstatovano je prisustvo 1,12 promila alkohola u organizmu, dok je kod maloljetne S.G. konstatovano prisustvo 0,51 promila alkohola u organizmu”, navedeno je u saopštenju.

Pored dvije maloljetnice policija u Baru kako saznaju "Vijesti” tek ujutru je mogla da sasluša još dvije maloljetnice koje su od alkohola utonule u dubok san.

Prema informacijama koje smo dobili maloljetnice su učenice Doma učenika u Baru, a M.V. je na plaži u Baru organizovao žurku kako bi proslavio rođendan.

Kako “Vijesti” saznaju iz policije oni su miješali alkohol od kojeg je jedna od djevojčica završila u hitnoj, a pili su jeger, lozu i pivo.

Prekršajna prijava protiv M.V. nadležnom organu je podnijeta u redovnom postupku.

Bonus video: