Uhapšen Dejan Milačić (33) koji je u tuči pucao na Mila Beladu (35)

Iz razloga što je ranjeni Belada pobjegao nastala je manja konfuzija nadležnosti u Tužilaštvu, jer je bila otvorena i opcija da slučaj procesuira viši državni tužilac
305 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Cetinje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.03.2012. 09:06h

Cetinjanin Milo Belada (35) povrijeđen je kako pretpostavljaju iz policije u tuči sa Dejanom Milačićem (33), koji je potegao i pištolj iz kog je ispalio hitac, u utorak oko 11 časova ispred butika “Dona” u Njegoševoj ulici u tom gradu.

Metak koji je ispaljen iz revolvera, kako je kazano "Vijestima" iz cetinjske policije, nije zakačio nikog od prisutnih.

Policajci su vrlo brzo došli na lice mjesta i zatekli Beladu koji je imao krvavu glavu, ali i Milačića sa revolverom koji se dao u bjekstvo.

Milačić je pobjegao sa lica mjesta ali je brzom reakcijom policije uhvaćen i priveden. Nakon hvatanja Milačića, koji je prilikom bjekstva odbacio pištolj iz kojeg je ispalio hitac, a koji je kasnije pronađen, dogodila se nesvakidašnja situacija.

Razlog svađe a potom i tuče u centru Cetinja u kojoj je radilo oružje za sada nije poznat

Policija je pretpostavljala da će se Belada pojaviti u cetinjskoj bolnici jer je zadobio povrede u tuči, ali to se nije dogodilo. Iz razloga što je ranjeni Belada pobjegao juče je nastala manja konfuzija nadležnosti u Tužilaštvu, jer je bila otvorena i opcija da slučaj procesuira viši državni tužilac. Ipak Milačiću je zamjenik osnovnog državnog tužioca odredio pritvor.

"Policija je podnijela krivičnu prijavu za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija protiv Dejana Milačića koji je nastanjen u Beogradu a porijeklom je sa Cetinja. U cilju istrage više detalja o ovom slučaju ne bih mogao da dam", kazao je “Vijestima” Duško Milanović zamjenik osnovnog državnog tužioca. Milanović je rekao da je odredio 48-časovno zadržavanje Milačića.

"Sudija za istragu će donijeti odluku da li će Milačiću biti produžen pritvor", rekao je Milanović. Razlog svađe a potom i tuče u centru Cetinja u kojoj je radilo oružje za sada nije poznat.

Bonus video: