Komercijalna banka novi sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta

"Pomažemo one uz koje će, siguran sam, biti svi naši klijenti tokom olimpijskih igara", kazao je Knežević.
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2012. 22:45h

Komercijalna banka AD Budva novi je sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK). Ugovor o sponzorstvu je potpisan do kraja godine, a vrijedan je 15.000 eura. Ugovor su potpisali izvršni direktor Komercijalne banke Goran Knežević i predsjednik COK-a Dušan Simonović.

"U banci smatramo da ćemo ovim gestom pomoći olimpijskom pokretu u Crnoj Gori, kako bismo na najbolji način pomogli i prezentaciju naše zemlje pred očima svjetske javnosti. Osim toga, pomažemo one uz koje će, siguran sam, biti svi naši klijenti tokom olimpijskih igara", kazao je Knežević.

A u COK-u očekuju još donacija kako bi se što bolje pripremili za Olimpijske igre u Londonu ove godine.

"Dobili smo značajnu pomoć koju ćemo potrošiti u pripremama za OI. Živimo u vremenu finansijskih i ekonomskih nedaća, a to se odražava najčešće i najviše na sport. Donacija će nam puno značiti i nadam se da ćemo imati prilike da potpišemo još neke ugovore. Drago mi je što je Komercijalna banka prepoznala potrebu da u olimpijskoj godini donacijom pomogne crnogorski olimpijski tim.

Nadam se da je ovo samo početak uspješne dugoročne saradnje. Budžet COK-a će ove godine biti oko milion eura, a od Uprave za mlade i sport ćemo dobiti 400.000 eura. Ostalo ćemo sakupiti od sponzora, donatora i Međunarodnog olimpijskog komiteta", zaključio je Simonović.

Bonus video: