Nepoznati vozač polomio dio gradskog mosta u Danilovgradu

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" policija je već prikupila informacije o tome ko je tokom noći autom udario u ogradu od mosta
84 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.03.2012. 11:30h

U noći između subote i nedjelje nepoznati vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u ogradu od gradskog mosta na Zeti i polomio jedan njen dio.

Uprkos tome što se nezgoda prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" desila oko 2 sata iza ponoći dio mosta na kom nema ograde do danas oko 11 sati nije bio obezbjeđen.

U danilovgradskoj Ispostavi policije Vijestima je rečeno da su tek nakon poziva Vijesti informisani o nezgodi,ali i da će vrlo brzo preduzeti sve mjere da obezbjede most kako se neko ne bi povrijedio, kao i da otkriju vinovnika saobraćajne nezgode.

Direktor danilovgradske direkcije za saobraćaj Dragan Antović "Vijestima" je kazao da su ga neposredno pred naš poziv o nezgodi obavjestili iz policije, te da će odmah izaći na teren i sagledati situaciju.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" policija je već prikupila informacije o tome ko je tokom noći autom udario u ogradu od mosta.

Galerija

Bonus video: