Budućnost brani primat

"Biće izuzetno jako prvenstvo u Gimnaziji, naročito u borbama muškaraca do 75 i 84 kilograma. U tim kategorijama je stvarno vanserijska konkurencija", kazao je selektor ženske selekcije Crne Gore, Slavenko Bajić
0 komentar(a)
Danilo Lučić, Foto: Boris Pejović
Danilo Lučić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.03.2012. 21:09h

Prvenstvo Crne Gore u karateu održaće se sjutra u sali Gimnazije “Slobodan Škerović”.

Takmičenje u najjačoj, seniorskoj konkurenciji počinje u 13 sati, dok će se od deset časova za titule državnog prvaka takmičiti uzrasti nada, starijih pionira i pionirki.

"Nevrijeme, koje je uzrokovalo i vanredno stanje nam je napravilo dosta problema, jer je državni šampionat morao biti pomjeren, a Balkansko prvenstvo u uzrastima u kojima se održava državni šampionat je za dvije sedmice u Herceg Novom. Biće izuzetno jako prvenstvo u Gimnaziji, naročito u borbama muškaraca do 75 i 84 kilograma.

U tim kategorijama je stvarno vanserijska konkurencija, a osim ovog šampionata i Balkanskog prvenstva, naši će takmičari imati još nekoliko jakih provjera za cilj prvog dijela sezone - Evropsko prvenstvo na Tenerifima. Ove godine na Balkanskom prvenstvu mogu po kategoriji da nastupe po tri predstavnika iz jedne zemlje, pa će konkurencija zaista biti jaka i imaćemo priliku da vidimo formu potencijalnih reprezentativaca", kazao je selektor ženske selekcije Crne Gore, Slavenko Bajić.

Prema spisku KK Budućnost, sve i da nema takmičara iz drugih klubova konkurencija bi bila jaka u nekim kategorijama.

Budućnost ima predstavnike u svim kategorijama i brani titule u muškoj i ženskoj ekipnoj konkurenciji.

Bonus video: