Novosađanka lažno prijavila da je napadnuta u stanu u Budvi

S.K. (39) je podnijela prijavu protiv dva NN muškarca koji su 29. februrara oko 21.30 časova došli u njen stan u naselju Rozino, u prizemlju zgrade, pokucali na vrata
125 pregleda 0 komentar(a)
zgrada policije Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
zgrada policije Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.03.2012. 13:47h

Budvanska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Novosađanke S. K. (39) zbog lažnog prijavljivanja da su joj 29. februara dva razbojnika upala u stan i pod prijetnjom da će ubiti nju i 17-gopdišnjeg sina oteli 250 eura te joj nanijeli teške povrede.

Nakon opsežne potrage za razbojnicima, koje je detaljno opisala S.K., te sprovedenih istražnih radnji, kriminalistički inspektori utvrđuju da je lagala, što je i ona potvrdila.

O rezultatima preduzetih aktivnosti, policija je obavijestila zamjenika Osnovnog državnog tužioca u Kotoru Žarka Pajkovića, koji je događaj okvalifikovao kao krivično djelo “lažno prijavljivanje“, te naredio da mu se krivična prijava sa spisima dostavi u redovnom postupku.

Kako je "Vijestima" rečeno u Upravi policije S.K. je 1. marta podnijela krivičnu prijavu policiji u Budvi.

Naime, Novosađanka je podnijela prijavu protiv dva NN muškarca koji su 29. februrara oko 21.30 časova došli u njen stan u naselju Rozino, u prizemlju zgrade, pokucali na vrata.

Kada je otvorila vrata, kako je navela u prijavi, dva razbojnika su nasrnuli na nju - jedan od napadača je uhvatio jednom rukom za grlo, a drugom rukom ugurao u dnevni boravak istovremeno je udarajući nogom u predjelu butina, i pritom zatražio da im preda novac koji ima u stanu.

Nakon upućenih ozbiljnih prijetnji da će u slučaju da ne preda traženi novac ubiti sina starog 17 godina, koji živi u Novom Sad.

Bonus video: