Kotorska policija zaplijenila kilogram marihuane

Prije izvođenja akcije policijski službenici su raspolagali saznanjima da će H.J. u blizini mjesta gdje je kontrolisan izvršiti prodaju marihuane, saopšteno je iz policije
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2012. 13:16h

Kotorska policija i operativci za borbu protiv droge u naselju Benovo u Kotoru uhapsili H.J. (41) iz Kotora, zbog sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i od njega oduzeli oko kilogram materije, za koju se sumnja, da je marihuna.

"Prije izvođenja akcije policijski službenici su raspolagali saznanjima da će H.J. u blizini mjesta gdje je kontrolisan izvršiti prodaju opojne droge marihuana, nakon čega je odmah organizovana akcija kojom prilikom su policijski službenici u jednom trenutku primjetili H.J. na zadnjem sjedištu taksi vozila koje se kretalo iz pravca naselja Dobrota. Taksi vozilo je odmah zaustavljeno, a na sjedištu pored H.J. policija je primjetila pvc kesu, sa dva veća pravougaona pakovanja, koja su ukupno sadržala oko jedan kilogram materije, za koju se sumnja, da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni H.J. je uz krivičnu prijavu sproveden Višem državnom tužiocu u Podgorici.

Galerija

Bonus video: