Turnir “Zlatna mimoza” u subotu i nedjelju u Herceg Novom

Nakon dva odlaganja, tradicionalni hercegnovski međunarodni bokserski turnir ’’Zlatna mimoza’’ održaće se 3. i 4. marta.
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2012. 09:38h

Nakon dva odlaganja, tradicionalni hercegnovski međunarodni bokserski turnir ’’Zlatna mimoza’’ održaće se 3. i 4. marta.

"Uz veliko izvinjenje svim ljubiteljima boksa u našoj zemlji, ali nadam se i razumijevanju zbog odlaganja koje je bilo posljedica nesvakidašnjeg nevremena koje je pogodilo Crnu Goru i okruženje. Sada poslije svega, sa ponosom mogu da saopštim da Crnu Goru očekuje nesvakadišnji spektakl, kakav se i očekuje od jediniog dvodnevnog bokserskog takmičenja u našoj zemlji.

Očekujem 80 boksera iz zemlje, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske i Austrije. Očekujem kvalitetne borbe, jer će našim najboljim bokserima protivnici biti učesnici Olimpijskih igara u Pekingu, ali i svjetskih i evropskih prvenstava", kazao je Fehmi Hiseni, trener BK Herceg Novi.

Turnir je prvobitno trebalo da se održi 11. i 12. februara, ali je odložen i pomjeren i sedmicu kasnije.

Svečano otvaranje i polufinala na programu su u subotu 3. marta u 17 sati, dok su finalne borbe na programu u nedjelju od 16 časova.

Trofej brani teškaš Marko Radonjić.

Bonus video: