Nebojša Glogovac u Zetskom domu

Glogovac je glumio u preko 30 televizijskih serija i filmova od kojih su najznačajniji “Munje”, “Bumerang”, “Kad porastem biću kengur”, “Klopka”
153 pregleda 0 komentar(a)
Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa, Nebojša Glogovac, Foto: Ivan Savić
Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa, Nebojša Glogovac, Foto: Ivan Savić
Ažurirano: 29.02.2012. 17:45h

Glumac Nebojša Glogovac gostovaće u četvrtak i petak veče u Kraljevskom pozorištu Zetski dom u okviru programa “Dani stvaralaca”.

U četvrtak će biti prikazan film “Klopka”, a u petak “Žena sa slomljenim nosem”.

Glogovac je glumio u preko 30 televizijskih serija i filmova od kojih su najznačajniji “Munje”, “Bumerang”, “Kad porastem biću kengur”, “Klopka”, “Nebeska udica”… Svoju prvu ulogu je imao u seriji “Bolji život”, a poslije završene srednje škole je upisao studije psihologije, od kojih je odustao poslije dvije godine studiranja, da bi upisao glumu na FDU u Beogradu. Završio je glumu u klasi profesora Vladimira Jevtovića zajedno sa Natašom Ninković, Sergejem Ćetkovićem i Vojinom Ćetkovićem.

“Klopka”, film Srdana Golubovića

“Klopka” je film o čovjeku koji je prinuđen da bira između života i smrti sopstvenog djeteta. Priča je o moralnoj dilemi glavnog junaka – da li spasiti život svoga sina tako što ćeš postati ubica; o čovjeku koji mijenja smrt za život, svoju nesreću za tuđu; o događaju koji njegovoj porodici donosi spas, a nekoj drugoj bol i pustoš; o mogućnosti izbora, koja zapravo i ne postoji. “Klopka” je film ispovijest, savremena balkanska verzija “Zločina i kazne”, zapisao je Golubović o filmu.

U filmu igraju i Nataša Ninković, Anica Dobra, Predrag - Miki Manojlović, Marko Đurović, Vuk Kostić, Bogdan Diklić, Olga Odalović, Dejan Čukić, Vojin Ćetković, Boris Isaković, Mladen Nelević.

Bonus video: