Votkom do ljepote

Nijesmo sigurni zašto bi uopšte i pravili svoju tečnosti za ispiranje usta, umjesto da je jednostavno kupite, ali evo recepta za one koji ipak to žele da učine.
363 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2012. 11:20h

Ne dopada vam se votka koju ste dobili na poklon? Ništa zato. Iskoristite je da budete još ljepši i njegovaniji.

Votka nije samo za piće. Nju možete da koristite na više različitih načina, a neki od njih su bjuti tretmani.

Votka za skupljanje pora

Ako želite da skupite svoje pore, očistite i osvježite kožu lica, koristite votku. Stavite malo votke na vatu i svako jutro i veče, nanesite na lice.

Votka šampon

Sipajte čašicu votke u svoju bocu šampona. To će pomoći da bolje operete kosu i tjeme. Neki čak smatraju da votka stimuliše rast kose.

Votka-tečnost za ispiranje usta

Nijesmo sigurni zašto bi uopšte i pravili svoju tečnosti za ispiranje usta, umjesto da je jednostavno kupite, ali evo recepta za one koji ipak to žele da učine. Pomiješajte 50 grama cimeta sa 500 mililitara votke. Hermetički zatvorite i ostavite da stoji nedjelju dana. Procijedite i pomiješajte sa istom količinom tople vode i napravili ste tečnost za ispiranje usta.

Votkom protiv peruti

Stavite tri male kašike mljevenog ruzmarina u 250 mililitara votke. Ostavite da stoji preko noći i ujutru procijedite. Masirajte glavu sa dobijenom tečnošću i ostavite da se osuši. Isperite sa hladnom vodom.

Votka za pranje stopala

Ako imate problema sa neprijatnim mirisom stopala, operite noge sa čistom votkom ili dodajte malo votke u lavor, potopite stopala i neprijatni miris će nestati, savjetuje SheKnows.

Bonus video: