U podgoričkoj diskoteci "Kruzer" radnik obezbjeđenja ranio mladića

Radnika obezbjeđenja su napali mladići koje je izbacio, a on je, kako su ispričali očevici policiji, izvadio pištolj i ispalio čak šest metaka...
105 pregleda 0 komentar(a)
Diskoteka Kruzer, Foto: Provod.me
Diskoteka Kruzer, Foto: Provod.me
Ažurirano: 26.02.2012. 08:19h

Policija traga za radnikom obezbjeđenja diskoteke “Kruzer” Ilijom Bosnićem, koji se sumnjiči da je u petak veče, navodno, u odbrani ranio Podgoričanina R. S. (18).

Težak incident dogodio se oko dva sata poslije ponoći ispred diskoteke, koja se nalazi u tržnom centru “Gintaš”, kada je radnik obezbjeđenja pokušao da izbaci nasilne mladiće sa Starog aerodroma.

Navodno, Bosnić je mladićima rekao da su pretjerali sa nedoličnim ponašanjem i rekao im da izađu iz diskoteke, što je rasrdilo grupu. Dok ih je pratio na platou ispred diskoteke, njega su napali mladići koje je izbacio, a on je, kako su ispričali očevici policiji, izvadio pištolj i ispalio čak šest metaka...

Metak je mladiću okrznuo potkoljenicu, a zbog povrede je pomoć zatražio u Urgentnom bloku Kliničkog centra u Podgorici.

Nakon što je ranio mladića, osumnjičeni radnik obezbjeđenja je pobjegao, a policija još traga za njim.

Pjevaču otimali mikrofon i maltretirali goste

Prema verziji, koju je policija dobila tokom istrage, 15-ak mladića u toj diskoteci su u petak veče slavili rođendan jednog od njih. Navodno, za to vrijeme ponašali su se nedolično zbog čega ih je obezbjeđenje nekoliko puta upozoravalo da se upristoje.

U petak veče u diskoteci je nastupao folker Srećko Savović, a neki od mladića iz grupe koja je pravila probleme, su čak pjevaču otimali mikrofon, ali i maltretirali ostale goste.

“Istraga o ovom slučaju je u toku”, rečeno je “Vijestima” u policiji, koja je uzela izjave od ranjenog ali i ostalih mladića iz grupe, koja je prije dvije noći bila sa njim u toj diskoteci.

U prvi mah nakon pucnjave niko u diskoteci nije znao šta se dešava ispred, a nastup i zabavu prekinule su ekipe policije, koje su u raciji pretresli sve goste i radnike “Kruzera”.

Bonus video: