Sandra Pešić (18) poginula u saobraćajnoj nesreći u Herceg Novom

Laban se iz pravca Bijele kretao prema Herceg Novom kada je u Zelenici kod plaže Zmijice iz nepoznatih razloga prešao na suprotnu saobraćajnu traku
449 pregleda 0 komentar(a)
nesreća, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
nesreća, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 26.02.2012. 11:48h

Sandra Pešić (1994) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se oko 4 sata dogodila na Jadranskoj magistrali u Zelenici pored Herceg Novog.

Lakše povrede su zadobili Miloš Laban (1990), Gligor Lučić (1990) i Jelena Milović (1994), koje je konstatovao dežurni doktor u Opštoj bolnici u Meljinama Goran Komatina.

Prema izjavi svjedoka-učesnika u saobraćajnoj nezgodi, došlo je do sudara automobila marke "fijat stilo (BP AT 780), kojim je upravljao Miloš Laban i automobila "audi A4" (KO AB 586) kojim je upravljao Savo Dabović.

Laban se iz pravca Bijele kretao prema Herceg Novom kada je u Zelenici kod plaže Zmijice iz nepoznatih razloga došao kontakt sa vozilom koje se kretalo iz Herceg Novog za čijim je volanom bio Dabović.

Stradala Pešić bila je u automobilu kojim je upravljao Laban. Kako nezvanično saznajemo, Sandra je te noći proslavljala 18 rođendan i nakon zabave u novskim klubovima sa društvom je otišla da odvezu drugaricu kolima kući.

Uviđaj je obavio zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom Risto Stijović, sa krim. tehničarem PJ Herceg Novi, dok je lice mjesta do dolaska tužioca i ekipe za uviđaj obezbjeđivala saobraćajna patrola.

Bonus video: