FILM Petra Pašića ,

"O bubicama i herojima"

Ostvarenje koje paralelno prikazuje potragu heroja i bubica za izgubljenim ljubavima oduševilo je producente koji su se u potrazi za novim filmskim tendencijama pojavili na ovogodišnjem festivalu u Berlinu
78 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 16:06h

Trejler igrano-animiranog filma "O bubicama i herojima" Petra Pašića predstavljen je na Berlinskom filmskom festivalu. Činjenica da ovaj ljubavni triler dolazi iz Srbije iznenadila je direktora filmskog festivala u Kanu, koji je produkcionom timu "Doktor Fried" iz Beograda uputio poziv za učestvovanje na tom festivalu.

Ostvarenje koje paralelno prikazuje potragu heroja i bubica za izgubljenim ljubavima oduševilo je producente koji su se u potrazi za novim filmskim tendencijama pojavili na ovogodišnjem festivalu u Berlinu.

Scenario za priču o otpadnicima koji žive kao bube i postaju heroji napisali su Dimitrije Vojnov, Nikola Pejaković i Petar Pašić, a uloge tumače Bojan Dimitrijević, Ilija Pašić, Zoran Cvijanović, Boda Ninković, Branka Petrić, Nada Macanković i manekenka Nataša Vojnović, kojoj će ovo biti filmski debi.

Montaža poslednjih kadrova filma je u toku. "Obećavam da ćemo kvalitetom animacije i postprodukcije stati rame uz rame sa holivudskom filmskom produkcijom, zahvaljujući timu koji je maštovito i kvalitetno predstavio karaktere bubica i koncept animiranog dijela filma", izjavio je kreativni supervizor specijalnih efekata filma Vuk Tatalović.