Uhapšeni osumnjičenih za krađu slatkiša i sitnog novca iz škole u Budvi

Sumnja se da je M.T. počinio i krivično djelo krađa drva za ogrijev koje je potom prodao
78 pregleda 0 komentar(a)
Danilo Kiš Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
Danilo Kiš Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.02.2012. 15:00h

Budvanska policija je nakon višemjesečnih aktivnosti, rasvijetlili više krivičnih djela teška krađa i podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru, protiv M.T. (22) iz Bara, Z.K. (18) iz Budve i R.A. (14) iz Budve, zbog sumnje da su počinili šest teških krađa na štetu Srednje mješovite škole "Danilo Kiš" u Budvi.

"Osumnjičeni su, kako se sumnja, u šest navrata u protekla tri mjeseca, vršili obijanje-provaljivanje u prostorije SMŠ "Danilo Kiš" u Budvi, a potom i u prostorije prodajnog objekta koji je u sastavu školske zgrade. Ova lica su, kako se sumnja, lomljenjem prozora i vrata, uz upotrebu podesnih sredstava i fizičke snage, ulazila u školske prostorije i iz istih otuđivala veću količinu konditorskih proizvoda i sitan novac", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Rasvjetljavanjem krivičnih djela, kako se dodaje, došlo se do sumnje da je M.T. počinio i krivično djelo krađa tokom prve polovine februara, na način što je u mjestu Markovići u Budvi, ukrao drva za ogrijev koje je potom prodao.

Bonus video: