Radonjić: Taktika je da oborim Munjosa

“Njegovo je da prijeti, a moje da se pokažem u ringu. Taktika za ovaj meč je jednostavna, a to je baciti na pod Munjosa”, rekao je Radonjić
112 pregleda 0 komentar(a)
Radonjić, Foto: Boris PEJOVIĆ
Radonjić, Foto: Boris PEJOVIĆ
Ažurirano: 23.02.2012. 13:09h

Crnogorski kik bokser Goran Radonjić rekao je da je taktika za meč protiv Frederika Munjosa jednostavna - oboriti ga na pod i meč završiti prekidom.

Radonjić i Munjos boriće se u subotu u okviru velikog kik boks turnira, Super kombat vorld gran prija (World Grand Prix) u Podgorici.

Crnogorski borac naglasio je da se ne opterećuje najavama Munjosa da u Podgoricu dolazi da pobijedi, navodeći da je njegovo pravo da prijeti.

“Njegovo je da prijeti, a moje da se pokažem u ringu. Taktika za ovaj meč je jednostavna, a to je baciti na pod Munjosa”, rekao je Radonjić agenciji MINA.

On je istakao da mu je subotnji meč mnogo bitan i da će biti najgledaniji do sada.

“Maksimalno sam spreman i motivisan za borbu i jedva čekam da uđem u ring. Veliko je zadovoljstvo, ali i odgovornost raditi pred svojom publikom. Moram ući skoncetrisan i hladne glave jer nije lako izaći pred prepunom Moračom”, rekao je Radonjić.

Meč između Radonjića i Munjosa biće glavna borba večeri.

Dvosatni program biće sastavljen od turnira četvorice i šest super fajt borbi, a biće prenošen na Eurosportu.

U kvalifikacionom dijelu programa za plasman u finale boriće se Brazilac Anderson Silva i Nikolaj Falin iz Njemačke, kao i Rumun Katalin Morošanu i Utli Meriana iz Kurasaoa (karipsko ostrvo pod kontrolom Holandije).

Bolji iz polufinalnih borbi u finalu, u devetoj borbi večeri, odlučiće pobjednika turnira i učesnika završnih kvalifikacija.

U super fajt borbama, Bosanac Dževad Poturak suprostaviće se Brajanu Douvsu iz Holandije, Ajdin Jaksei iz Turske boriće se sa Raulom Katinasom iz Rumunije, dok će rival njegovog sunarodnika Andreja Stojke biti Reduan Kairo iz Surinama.

Surinamac Ismael Lont boriće se sa Vladimirom Toktasunovim iz Rusije, dok će se u sedmoj borbi večeri sastati Saša Jovanović iz Austrije i Rumun Jonut Atodiresei.

Radonjić i Munjos biće rivali u osmoj borbi večeri, nakon koje je finale kvalifikacionog turnira.

Bonus video: