Kličko želi revanš da bi nokautirao Čisoru

"Moj ego, nešto duboko u meni govori mi, sasvim jasno, da tog čovjeka treba valjano da kaznim. Želim da ga nokautiram u ringu", rekao je Kličko
0 komentar(a)
Kličko, Foto: REUTERS
Kličko, Foto: REUTERS
Ažurirano: 21.02.2012. 14:53h

Svjetski šampion u teškoj kategoriji WBC verzije Ukrajinac Vitali Kličko rekao je da želi da pruži Britancu Dereku Čisori šansu za revanš kako bi mogao da ga nokautira.

U izjavi za njemački list Velt Kličko je rekao da je svjestan da mu ponovni obračun ništa ne donosi, ali da želi da kazni Čisoru.

"Moj ego, nešto duboko u meni govori mi, sasvim jasno, da tog čovjeka treba valjano da kaznim. Želim da ga nokautiram u ringu. Za mene je taj duel i dalje otvoren", kazao je stariji od braće Kličko.

On je u subotu u Minhenu u borbi za titulu WBC ubedljivo na poene u 12 rundi pobijedio Čisoru i sačuvao šampionski pojas.

Međutim, ponašanje Čisore, šamar tokom mjerenja, pljuvanje na mlađeg brata Vladimira neposredno prije meča, natjerali su Ukrajinca da poželi još jedan duel.

Ipak, njegov menadžer Bern Boente je odbacio mogućnost da se revanš organizuje.

Svoj nastup van ringa Čisora je završio tučom sa sunarodnikom i kolegom Dejvidim Hejom na konferenciji za medije poslije meča sa Kličkom.

Bonus video: